Indeling

Kamers

Finca Nicoleau is een mooi ingericht Finca met verschillende verdiepingen en kamers. Er zijn 3 slaapkamers met bijhorende badkamers met douche en wc. Elke slaapkamer is voorzien van zeer kwalitatieve en grote tweepersoonsbedden. Een van de kamers is uitgerust met een extra stapelbed voor de kinderen. Ook op het gelijkvloers is er nog twee extra slaapplaatsen in de vorm van een slaapzetel.

Slaapkamer 1

Deze slaapkamer bevindt zich op de onderste verdieping en heeft een eigen badkamer. Deze kamer is bereikbaar via de zitruimte.

Slaapkamer 2

Deze slaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers en is ook voorzien van een eigen badkamer.

Slaapkamer 3

Deze laatste slaapkamer bevindt zicht op de bovenste verdieping en is rechtstreeks verbonden met een appart terras. Ook deze kamer is voorzien van een eigen badkamer. In de kamer staat een prachtig hemelbed en een stapelbed voor de kinderen.

Keuken

Op het gelijkvloers bevinden zich de gemeenschappelijke ruimten alsook het terras met het zwembad. Finca Nicoleau is voorzien van een ruime keuken. Vanuit de keuken kan men genieten van een ongelofelijk uitzicht over de vallei. Er is voldoende zitplaats, zowel binnen als buiten.

 

Het terras

Op het terras kan men genieten van de heerlijke Spaanse zon, in combinatie met het verfrissende zwembad is een zuiders kleurtje verzekerd. Op het terras is een systeem voorzien dat voor voldoende schaduw kan zorgen indien gewenst.

Terras boven-verdieping

Op de bovenverdieping bevindt zicht het tweede terras. Ook hier kan men van de heerlijke zon genieten, en van het prachtige uitzicht over onderandere het rustieke dorpje Torremanzanas. Via het terras kan men rechtstreeks in de slaapkamer op de bovenste verdieping.