Activiteiten

We geven hier enkele leuke voorbeelden van activiteiten die in de geburen te doen zijn

Elke Woensdag en Zondag:

Elke woensdag en zondag is er in het dorpje Torremanzanas een gezellig marktje. Alle drink en eetgelegenheden zijn dan open en een gezellige sfeer is gegarandeerd.

La torre de les maçanes

Dit monument is waar het allemaal is begonnen. Een heel dorp is ontstaan rond deze toren. Recent gerestaureerd, en voorzien van engelstalige uitleg. Zeker het bezoeken waard.

Waar? het midden wan het dorp Torremanzanas

 

Tabarca / Alicante

Het eilandje Tabarca is dé plaats voor mensen die graag snorkelen of zelfs duiken. De eilandje ligt op 45 minuten varen van de kust van Alicante. Je kan er lekker eten en er zijn veel plaatsten waar je helemaal alleen op een strandje kan liggen. Alicante zelf ligt op iets minder als een uurtje rijden van Finca Nicoleau, maar ondertussen kan je genieten van een adembenemende bergrit.

Watervallen van Algar

In de omgeving van Benidorm liggen deze mooie watervallen. Verschillende watervallen met verschillende poeltjes, zijn de ideale daguitstap. En met €4 inkom voor een hele dag plezier en verfrissing is dit zeker de moeite waard.

 

Het dorpje Torremanzans

In het dorpje zelf kan je heel lekker gaan eten, zowel overdag als ’s avonds. Onder de middag (in spanje 14u) kan je er lekkere dagschotels eten met voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en iets om te drinken inbegrepen voor slechts €15!! Voor avondeten (vanaf 20u) kan je terecht in een van de restaurants voor lekker tapas. De verschillende restaurants zijn om de beurt open tijdens de week, maar je kan niet missen.

Benidorm

In de stad Binidorm (op een uurtje rijden) is er nog veel meer te beleven. Mooie stranden, gezellige avondmarktjes en lekkere eetgelegenheden,… noem maar op. Zeker de moeite om eens te bezoeken.

Wandelen

Voor de wandelaars is er geen beter plaats als Finca Nicoleau. In de bergen vertrekken er verschillende wandelpaadjes die je langs ongelofelijke zichten leiden. Op enkele uurtjes tijd kan je serieuze bergtoppen beklimmen. Zorg wel dat je steeds tegen de middag terug bent, het kan er serieus warm worden.